Tarvikkeet ja muuta kaunista

Pyhävaatteen käsityöläisten tekemät tarvikkeet muistuttavat pyhästä. Bambulangasta virkattua tiskiliinaa kuvioi risti samoin kuin lämmintä villapipoa ja avainnauhaa. Symboli voi olla muistutus pienestä pysähtymisestä arjen keskellä, kuten Lastenkirkon kanssa tehty rukouspussi on. 

Sisustuslaattoja ajatuksen kanssa valmistaa Marianna. Ne käyvät lahjaksi kodin siunaukseen, kortiksi muuttaneelle tai itselle iloksi.  Kodin tai työpaikan avaimet voi ripustaa Anna Marian virkkaamaan avainnauhaan. Niissä on  virkattu himmeä risti-figuuri, valkovihreässä selkeä valkoinen risti. Rukouspusseja tekevät Ompelimo Paratiisilinnun turvapaikanhakijat. Rukoukset on valittu yhdessä Lastenkirkon kanssa.

Rukouspussi

Iltarukouspussissa on kuusi erilaista iltarukoustyynyä. Se on suunniteltu yhdessä Lastenkirkon kanssa ja tehty Lastenkirkon kankaasta.

Rukouspussin ovat ommelleet Ompelimo Paratiisilinnun turvapaikanhakijat. Rukouspussi tekee hyvää!

vIRKATTU AVAINNAUHA

"Siunausta matkaan" toivottaa Anna Marian virkkaama avainnauha kera virkatun ristikuvion. 

 

Avainnauhat saatavilla liturgisissa väreissä, kahta eri mallia. Toinen on tummanvihreä, jossa virkattu valkoinen risti. Yksivärisessä avainnauhassa himmeä kirjailtu ristin muoto. Kätevä nepparikiinnitys.

tEKSTILAATTA

Voimalause. Pysäyttävä sana. Kortiksi tai lahjaksi. Seinälle, hyllylle, yöpöydälle. Ajatus ystävälle.

 

Keraamiset laatat ovat suomalaista käsityötä. Kerää kollaasi seinälle tai nauti yksittäisestä ajatuksesta. Jokainen on vähän omannäköisensä. Osa suoria, osa vähän vinossa. Niinkuin elämäkin. 

evästeet

tilaa uutiskirje
Subscribe to our newsletter
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Osuuskunta Pyhävaate & kaikki taivaan tavarat 2019.