Vaate on viesti

Ei ole merkityksetöntä, miten vaate on tehty. Osuuskunnassa haluamme tukea seuraavia asioita: 

Käsityöläisyys 

Meille on tärkeää, että voimme toimia yhdessä lähellä olevien, ammattitaitoisten ihmisten kanssa.

Ompelija, tekstiilitaiteilija Mari Benissan on suunnitellut ja ompelee papintakit pääkaupunkiseudulla sinun mittojesi mukaan. Voit valita mallin, pituuden, ja lisäominaisuudet itse. 

Yhdessä tekeminen

Kuinka usein olet päässyt vaikuttamaan vaatteeseen, jonka hankit? Arvostamme sitä, että Osuuskunta Pyhävaatteessa mukana olevat käsityöläiset ymmärtävät vaatteiden, asujen ja tavaroiden käyttötarkoituksen ja niille asetetut vaatimukset. Arvostamme myös sitä, että tuotteiden käyttäjät panostavat parempaan maailmaan ostamalla kestävää ja eettistä.

Laatu

Käsitehdyt tekstiilit ovat kauniita sekä kestävät käyttöä. Kestävyys parantaa myös ympäristöystävällisyyttä, koska tekstiilien elinkaari on pitkä. Papintakki valmistetaan 100 % villakankaasta, joka tilataan Iso-Britanniasta. 

Kierrätys

Otamme vastaan vanhat ja kuluneet papinvaatteesi ja teemme niistä jotain uutta ja mukavaa. Voit tuoda meille myös vanhat ja käyttökelpoiset papinvaatteet, etsimme niille uudet käyttäjät. Valmistamme myyntiin tuotteita, jotka ovat tehty kierrätysmateriaalista.

Osuuskunnan toiminta

Nyt ehkä kysyt, mitä tarkoittaa olla jäsen?

 

Jäsenmaksu on 50 euroa. Se tarkoittaa, että olet osuuskunnan toiminnassa äänioikeutettu, yksi osuudenomistajista.
Voit osallistua Osuuskunta Pyhävaatteen toimintaan aktiivisesti, tai olla osallistumatta ja vain nauttia osuuskunnan toiminnasta sekä tuotteista. Osuuskunta Pyhävaatteen jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään ja halutessasi voit erota jäsenyydestä. Erotessasi osuuskunnasta jäsenmaksu palautetaan sinulle.

 

Haluamme osuuskunnassa jakaa jäsenten osaamista ja ammattitaitoa. Siksi se on arvokas paikka tulla tekemään jotain sellaista, jota haluat jakaa muiden saataville: käsitöitä, tuotteita tai osaamista, jolla Osuuskunta Pyhävaatteesta voi kasvaa vielä suurempi ja arvokkaampi yhteisö.

 

Mitä tarkoittaa olla pienyrittäjänä tai käsityöläisenä 
osa Osuuskunta Pyhävaatetta?

 

Osuuskunta Pyhävaate tarjoaa pienkäsityöläisille yhteisön, jossa hyvistä ideoista tehdään vielä parempia. Pyhävaate mahdollistaa tuotteiden tekijöille suoran kontaktin tuotteiden käyttäjiin. Osuuskunnan sisällä tuotteita voidaan ideoida yhdessä ja Pyhävaate tarjoaa markkinoinnin sekä nettikauppapaikan. Tuotteiden valmistaja voi keskittyä pääasiaan, eli tuotteiden ideointiin ja valmistukseen. Parasta on, että ideat saattavat nousta suoraan tarpeesta, jolloin tuotteille on jo valmistusvaiheessa tiedossa kysyntää.

Etsimme joukkoomme lisää ompelijoita. Tule mukaan, meillä on ideoita! Tästä voit ilmiantaa itsesi tai tuntemasi osaavan käsityöläisen, jonka tuotteet vastaavat Osuuskunnan ajatusta arvokkaasta, merkityksellisestä, pyhän rajoja hipovista tuotteista, jotka on tehty kestävästi ja kotimaisesti.

 

Miten voit tukea Osuuskunta Pyhävaatetta?

Jos haluat vain tukea Osuuskunta Pyhävaatteen toimintaa taloudellisesti, sekin on mahdollista.

 

Osuuksia voi ostaa nimittäin useampia, ja jokaisella niillä voi tukea Osuuskunta Pyhävaatteen

päämäärää. Päämääränä on mahdollistaa kirkollista pukeutumista, jossa asun tehtävä on keskiössä. Asun kantajan kannalta on merkitystä sillä, että asu on laadukas, kaunis, eettisesti kestävä ja sopiva, ei niinkään se, mitä sukupuolta sen kantaja on.

Osuuskunnan toiminnan mahdollistavat sen äänivaltaiset jäsenet. Osuuskunnan toimintaa johtaa luova johtaja Meri-Anna Hintsala.

Hallituksen jäsenet

Meri-Anna Hintsala (puheenjohtaja, luova johtaja)

Vilppu Huomo (varapuheenjohtaja)

Heidi Zitting

Heikki Nenonen

Kaisa Kariranta

Liity osuuskuntaan

Täytä alla oleva lomake, jolla ilmaiset halukkuutesi liittyä osuuskunnan jäseneksi. Maksa tämän jälkeen osuusmaksu 50 euroa seuraavilla tiedoilla:

Osuuskunta Pyhävaate & Kaikki taivaan tavarat

Aktia FI6640550012470171

Viitenumero 1009

Liittymisesi on hyväksytty, kun maksu on saapunut. Todisteeksi liittymisestäsi sinulle lähetetään jäsenkirja, jossa ilmoitetaan maksetut osuudet. 

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt osuuskunnan säännöt.

 

ajankohtaista:

LasKUtus:

 

Verkkolaskuosoite 003727725394, operaattori OpusCapita Group Oy - Itella (003710948874).
Sähköpostilasku PDF:nä osoitteeseen OsuuskuntaPyhavaateKaikkitaivaantavarat.FI.P.109986-0@docinbound.com
Paperilaskuna osoitteeseen Osuuskunta Pyhävaate & Kaikki taivaan tavarat, PL 29243, 00063 LASKUNET. Tämä osoite pitää olla printattuna laskuun ja kuoreen.

evästeet

tilaa uutiskirje
Subscribe to our newsletter
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Osuuskunta Pyhävaate & kaikki taivaan tavarat 2019.