Musta lammas pitkähihainen paita ENNAKKOTILAUS
Musta lammas pitkähihainen paita ENNAKKOTILAUS Musta lammas pitkähihainen paita ENNAKKOTILAUS Musta lammas pitkähihainen paita ENNAKKOTILAUS

Musta lammas pitkähihainen paita ENNAKKOTILAUS

49,00 €
Sisältää alv. 24 %

Pehmeä pitkähihainen paita mustalla, lampaan muotoisella painatuksella. Tilaa 22.5. mennessä, paidat toimitetaan viikolla 24.

Tämä on esittelytuote.

Lammaspaidat ovat taas täällä!

Muistatko pyhäkoululampaan? Teimme siitä paidan, joka muistuttaa siitä, miten olemme huolenpidon alla. Lammas on  vanha symboli, yhteisöllinen ja joskus omapäinen eläin. Se tarvitsee toisia ja on utelias uudelle. Tämä lammas on kuitenkin päivitetty nykyaikaan. Mustinkin lammas on tärkeä ja rakastettu.  

Tilaa 22.5. mennessä, paidat toimitetaan viikolla 24 alkaen 17.6.2022.

Saatavilla unisex-mallinen, pitkähihainen paita, jossa on suorat sivusaumat. Pitkähihainen paita on saatavana mustana ja valkoisena. Huomaa, että musta lammas mustassa paidassa toteutetaan foliopainatuksella.

Katso paidan mitat kokotaulukosta. Jos haluat istuvamman paidan, kannattaa ottaa paidasta kokoa tai jopa kahta pienempi kuin normaalisti käytät, paidat ovat isoa mitoitusta.

Paidat on valmistettu eettisesti Intiassa, ja niillä on Fair Wear -sertifikaatti. Käytetty luomupuuvilla on GOTS-sertifioitu. Valmistustehdas käyttää energianlähteenään tuuli- ja aurinkovoimaa, ja mallisto onkin myös Carbon Trust -sertifioitu. Hiilijalanjälki on noin 90% tavallista puuvillaa pienenempi. T-paidan printti painetaan Puolassa.

Kiitämme paidan suunnitteluyhteistyöstä Lasten ja nuorten keskus ry:tä.