Sateenkaarilammas pitkähihainen paita ENNAKKOTILAUS
Sateenkaarilammas pitkähihainen paita ENNAKKOTILAUS Sateenkaarilammas pitkähihainen paita ENNAKKOTILAUS Sateenkaarilammas pitkähihainen paita ENNAKKOTILAUS

Sateenkaarilammas pitkähihainen paita ENNAKKOTILAUS

49,00 €
Sisältää alv. 24 %

Pehmeä t-paita sateenkaaren värisellä, lampaan muotoisella painatuksella. Tilaa 22.5. mennessä, paidat toimitetaan viikolla 24.

Tämä on esittelytuote.

Lammaspaidat ovat taas täällä!

Muistatko pyhäkoululampaan? Teimme siitä paidan, joka muistuttaa siitä, miten olemme huolenpidon alla. Lammas on  vanha symboli, yhteisöllinen ja joskus omapäinen eläin. Se tarvitsee toisia ja on utelias uudelle. Tämä lammas on kuitenkin päivitetty nykyaikaan. Sateenkaarilammas puhuu yhdenvertaisuuden puolesta.  

Tilaa 22.5. mennessä, paidat toimitetaan viikolla 24 alkaen 17.6.2022.

Saatavilla unisex-mallinen, pitkähihainen paita, jossa on suorat sivusaumat. Pitkähihainen paita on saatavilla valkoisena ja mustana.

Katso paidan mitat kokotaulukosta. Jos haluat istuvamman paidan, kannattaa ottaa paidasta kokoa tai jopa kahta pienempi kuin normaalisti käytät, paidat ovat isoa mitoitusta.

T-paidat on valmistettu eettisesti Intiassa, ja niillä on Fair Wear -sertifikaatti. Käytetty luomupuuvilla on GOTS-sertifioitu. Valmistustehdas käyttää energianlähteenään tuuli- ja aurinkovoimaa, ja mallisto onkin myös Carbon Trust -sertifioitu. Hiilijalanjälki on noin 90% tavallista puuvillaa pienenempi. T-paidan printti painetaan Puolassa.

Kiitämme paidan suunnitteluyhteistyöstä Lasten ja nuorten keskus ry:tä.