Musta lammas T-paita ENNAKKOTILAUS
Musta lammas T-paita ENNAKKOTILAUS Musta lammas T-paita ENNAKKOTILAUS Musta lammas T-paita ENNAKKOTILAUS Musta lammas T-paita ENNAKKOTILAUS Musta lammas T-paita ENNAKKOTILAUS

Musta lammas T-paita ENNAKKOTILAUS

39,00 €
Sisältää alv. 24 %

Pehmeä t-paita mustalla, lampaan muotoisella painatuksella. Tilaa 22.5. mennessä, paidat toimitetaan viikolla 24.

Tämä on esittelytuote.

Lammaspaidat ovat taas täällä!

Muistatko pyhäkoululampaan? Teimme siitä paidan, joka muistuttaa siitä, miten olemme huolenpidon alla. Lammas on  vanha symboli, yhteisöllinen ja joskus omapäinen eläin. Se tarvitsee toisia ja on utelias uudelle. Tämä lammas on kuitenkin päivitetty nykyaikaan. Mustinkin lammas on tärkeä ja rakastettu.  

Tilaa 22.5. mennessä, paidat toimitetaan viikolla 24 alkaen 17.6.2022.

Saatavilla unisex-mallinen T-paita, jossa on suorat sivusaumat. Paita on saatavilla valkoisena, vihreänä ja sinisenä ja mustana. Huomaa, että musta lammas mustassa paidassa toteutetaan foliopainatuksella. 

Katso paidan mitat kokotaulukosta. Jos haluat istuvamman paidan, kannattaa ottaa paidasta kokoa tai jopa kahta pienempi kuin normaalisti käytät, paidat ovat isoa mitoitusta.

T-paidat on valmistettu eettisesti Intiassa, ja niillä on Fair Wear -sertifikaatti. Käytetty luomupuuvilla on GOTS-sertifioitu. Valmistustehdas käyttää energianlähteenään tuuli- ja aurinkovoimaa, ja mallisto onkin myös Carbon Trust -sertifioitu. Hiilijalanjälki on noin 90% tavallista puuvillaa pienenempi. T-paidan printti painetaan Suomessa.

Kiitämme paidan suunnitteluyhteistyöstä Lasten ja nuorten keskus ry:tä.