Dina -rannekoru
Dina -rannekoru Dina -rannekoru Dina -rannekoru

Dina -rannekoru

39,00 €
Sisältää alv. 24 %

Dina -rannekorussa on sinisiä ja vihreitä sekä hennon vaaleanpunaisia kivihelmiä sekä hopeinen risti.

Dina -rannekoru on osa Raamatun henkilöhahmojen ja paikkojen mukaan nimettyä korusarjaa

Dina on äänetön nainen, joka joutuu väkivallan ja raiskauksen uhriksi. Hänen tarinansa löytyy Raamatun sivuilta, mutta itse kertomuksessa Dina vaikenee, eikä hänen suustaan kuulla sanaakaan. Kukaan ei kysy hänen näkemystään, hänen ääntään. Toiset päättävät hänen kohtalostaan ja hänen puolestaan. Kertomuksen keskiössä ovat miesten sanat, miesten ratkaisut.

Niin monta tarinaa kärsimyksestä ja väkivallasta hiljaisuudessa, kertomusten rivien väleissä ja tänäänkin silmiemme edessä. Millaiset rakenteet, tekstit ja traditiot ylläpitävät naisiin ja sukupuolivähemmistöihin kohdistuvaa väkivallan tai vaikenemisen kulttuuria ja sukupuolten eriarvoisuutta tänään? Kenen ääni saa kuulua, ketä kuuntelemme?

Dina -rannekorussa on erilaisia korukiviä ja hopeinen risti sekä yksi hopeinen helmi. Suurin kivi on ruusukvartsi, joka on ehdottoman rakkauden kivi. Korussa on myös kolme sinivihreää malakiittiä, kolme vihertävää akaattia ja seitsemän lapis latsulia. 

Akaatti ja lapis latsuli ovat Raamatussa mainittuja korukiviä.

Korussa on myös erimuotoisia kivisiruja, jotka ovat vihreää aventuriinia, sinistä sodaliittia, vaaleaa karneolia sekä muutama oliivinvihreä jadesiru.

Koru on sidottu laadukkaalla ja kestävällä korusilikoninauhalla. Kaikki korun metalliosat ovat 925 sterling hopeaa. Koska korukivet ovat luonnontuotteita, kivien väreissä ja kivisirujen muodoissa voi olla suurtakin vaihtelua. Valitsemme kivet käsin sopimaan jokaiseen koruun. Korun mukana tulee kartonkinen korurasia.

Arvostelut 0 arvostelua