Bet -avaimenperä
Bet -avaimenperä Bet -avaimenperä Bet -avaimenperä Bet -avaimenperä Bet -avaimenperä Bet -avaimenperä Bet -avaimenperä Bet -avaimenperä

Bet -avaimenperä

12,00 €
Sisältää alv. 24 %

Bet- avaimenperässä on kolme helmeä ja kivinen risti. Avaimenperää voit kuljettaa taskussa mukana kulkevana rukousnauhana pienoiskoossa.

Bet on hepreaa ja tarkoittaa taloa. Sillä tarkoitetaan esimerkiksi "taloja, jotka ovat täynnä kaikenlaista hyvää" kuten 5. Mooseksen kirjassa 6:11.

Bet - avaimenperää voit kuljettaa taskussa mukana kulkevana rukousnauhana pienoiskoossa. Voit käyttää helmien ja ristin tuntua kädessä rukousmeditaation tukena tai maadoittavana hypistelyesineenä.

Avaimenperässä on suuri, laadukas avainrengas, kolme helmeä ja kivinen risti. Kaksi helmistä on käsittelemätöntä puuta ja yksi helmistä on kiveä. Käsittelemättömät puuhelmet muokkaantuvat käsissä ajan saatossa tummemmiksi. 

Voit valita avaimenperän sinivalkoisella sodaliitilla, vihreällä sammalakaatilla, mustalla laavakivellä tai vaalean violetilla jadella. Ristiksi voit valita valkoisen ristin, joka on howliittia tai mustan kiviristin.

HUOM! Jos ostat suuremman määrän avaimenperiä esimerkiksi seurakunnan lahjoiksi, voit kysyä tarjousta osoitteesta info@pyhavaate.fi.

Avaimenperän korukivet ovat luonnontuotteita, joten niiden värissä voi olla suuriakin vaihteluita.

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua