ENNAKKOTILAUS Lammas T-paita
ENNAKKOTILAUS Lammas T-paita ENNAKKOTILAUS Lammas T-paita ENNAKKOTILAUS Lammas T-paita

ENNAKKOTILAUS Lammas T-paita

35,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lammas T-paidan ennakkotilaus käynnissä 9.4.2021 saakka. Paidat toimitetaan viikolla 19

Tämä on esittelytuote.

Muistatko pyhäkoululampaan? Teimme siitä paidan, joka muistuttaa siitä, miten olemme huolenpidon alla. Lammas on  vanha symboli, yhteisöllinen ja joskus omapäinen eläin. Se tarvitsee toisia ja on utelias uudelle. Tämä lammas on kuitenkin päivitetty nykyaikaan. Saat paidan raikkaan värisenä valko-pinkkinä tai sateenkaarilampaana, yhdenvertaisuuden puolesta puhuvana.  

Saatavilla unisex-mallinen valkoinen T-paita, jossa on suorat sivusaumat. Jos haluat istuvamman paidan, kannattaa ottaa paidasta kokoa pienempi kuin normaalisti käytät. Lasten paidoista on myös monta kokoa tarjolla.

T-paidat on valmistettu eettisesti Intiassa, ja niillä on Fair Wear -sertifikaatti. Käytetty luomupuuvilla on GOTS-sertifioitu. Valmistustehdas käyttää energianlähteenään tuuli- ja aurinkovoimaa, ja mallisto onkin myös Carbon Trust -sertifioitu. Hiilijalanjälki on noin 90% tavallista puuvillaa pienenempi. T-paidan printti painetaan Puolassa.

Kiitämme paidan suunnitteluyhteistyöstä Lasten ja nuorten keskus ry:tä.  Tilaa omasi ennakkotilauksena 9.4. mennessä. Paidat toimitetaan viikolla 19 eli toukokuussa.


Paino:
200 g