Lahjoita kangasmaski
Lahjoita kangasmaski

Lahjoita kangasmaski

10,00 €
Sisältää alv. 24 %

Osta kangasmaski 10 euron hintaan tarvitsevalle. Pyhävaate lahjoittaa kangasmaskin diakoniatyöntekijöille, jotka jakavat sen osana diakoniatoimintaa.

Koronapandemian vuoksi kaikkialla Suomessa on suositus käyttää kasvomaskia sekä julkisessa liikenteessä että kaikessa asioinnissa (kaupat, tilaisuudet, harrastukset, viranomaisasiointi jne.). Pestävä kangasmaski on taloudellinen vaihtoehto. Kangasmaski mahdollistaa turvallisemman liikkumisen ja ylläpitää näin toimintamahdollisuuksia ja osallisuutta pandemian aikana.

Osuuskunta Pyhävaatteen kautta voit hankkia kasvomaskeja nyt myös lahjoitukseen henkilölle, jolle maskin hankinta on taloudellisesti haastavaa. Lahjoitusmaskin hinta on 10€. Lahjoitusmaskit jaetaan (ainakin ensivaiheessa) Helsingissä, jossa lukumääräisesti on moninkertainen määrä sairastuneita muihin kaupunkeihin verrattuna. Jako tapahtuu osana diakoniatyön normaalia avustustoimintaa.

Lahjoitusmaskien värit vaihtelevat kangastilanteen mukaan. Teemme lahjoitukseen maskit helppokäyttöisemmällä korvalenkki-kiinnityksellä.

Valitse haluamasi lukumäärä lahjoitusmaskeja ja maksa tilauksesi. Pyhävaate toimittaa lahjoitusmaskit diakoniatyöntekijöille, jotka jakavat ne edelleen asiakkailleen.

Arvostelut 0 arvostelua