Merinovillapaita vihreällä pantakauluksella
Merinovillapaita vihreällä pantakauluksella Merinovillapaita vihreällä pantakauluksella

Merinovillapaita vihreällä pantakauluksella

Reetta Väistö
155,00 €
Sisältää alv. 24 %

Diakonin merinovillapaita vihreällä pantakauluksella. 100% merinovillaa ja kotimaista käsityötä.

Toimitusaika 21 - 30 työpäivää

Pehmeä, lämmin ja laadukas pusero pantakauluksella 100% merinovillaa. Paidan malli on rento ja suora, hihansuissa ja helmassa on leveä kaitale. Merinovillapaidan mitoitus on väljää ja jos jos olet kahden koon välissä, valitse pienempi. HUOM! Tarkista mitat kuvissa olevasta mittataulukosta.

Merinovillamme on Suomessa neulottua, mulesing-vapaata merinovillaa. Neulos on pehmeää, napakkaa ja laskeutuvaa. 

Pesu käsin kädenlämpöisessä vedessä tai koneessa villapesuohjelmalla, ei rumpukuivausta. Käytä vain villalle tarkoitettua pesuainetta.

Merinovilla puhdistaa itse itseään, se on luonnostaan antibakteerista. Tuuleta villavaatteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella käsin tai koneessa villanpesuohjelmalla. Kevyt linkous käy, mutta älä käytä rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. 

Kauluksen voi pestä käsin esimerkiksi sappisaippualla.

Villavaatteet kannattaa säilyttää tiiviissä muovissa silloin kun ne eivät ole käytössä, jotta koit tai turkiskuoriaiset eivät pääse niiden kimppuun.

Saatavana mustana ja harmaana.


Huom! Tuote valmistetaan tilaustyönä, joten varastosaldo voi näyttää 0 kpl ja voit silti tilata tuotteen. Toimitusaika saattaa hieman poiketa ilmoitetusta. Pantapaidoissa on jokaiselle koolle oma kaulusmitoitus, mutta halutessasi voit tilata muutostyönä (+20 €) eri kokoisen kauluksen tai hihan ja helman pituudet (+10 €). Nämä valitaan erikseen verkkokaupasta nimellä muutostyö vaatteeseen.

Paino:
250 g
Arvostelut 0 arvostelua