ENNAKKOTILAUS Kapea merinovillamekko sinisellä pantakauluksella
ENNAKKOTILAUS Kapea merinovillamekko sinisellä pantakauluksella ENNAKKOTILAUS Kapea merinovillamekko sinisellä pantakauluksella ENNAKKOTILAUS Kapea merinovillamekko sinisellä pantakauluksella

ENNAKKOTILAUS Kapea merinovillamekko sinisellä pantakauluksella

Reetta Väistö
169,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Nuorisotyönohjaajan istuva merinovillamekko sinisellä pantakauluksella. 100% luomumerinovillaa ja kotimaista käsityötä. Toimitus 9.12.2020 alkaen.

Tämä on esittelytuote.

ENNAKKOTILATTAVISSA 9.11.2020 SAAKKA! Toimitus 9.12.2020 alkaen.

Pehmeä, lämmin ja laadukas mekko 100% merinovillaa. Mekon malli on vartalonmyötäinen ja mekossa on sininen pantakaulus.

Merinovillamme on Suomessa neulottua, mulesing-vapaata luomumerinovillaa. Neulos on pehmeää, napakkaa ja laskeutuvaa. 

Pesu käsin kädenlämpöisessä vedessä tai koneessa villapesuohjelmalla, ei rumpukuivausta. Käytä vain villalle tarkoitettua pesuainetta.

Merinovilla puhdistaa itse itseään, se on luonnostaan antibakteerista. Tuuleta villavaatteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella käsin tai koneessa villanpesuohjelmalla. Kevyt linkous käy, mutta älä käytä rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. 

Kauluksen voi pestä käsin esimerkiksi sappisaippualla.

Villavaatteet kannattaa säilyttää tiiviissä muovissa silloin kun ne eivät ole käytössä, jotta koit tai turkiskuoriaiset eivät pääse niiden kimppuun.

Saatavana mustana ja harmaana, mustalla, sinisellä tai vihreällä kauluksella. Muista tarkistaa kauluksen koko kokotaulukosta.

Paino:
250 g