ENNAKKOTILAUS Merinovillapaita ilman pantakaulusta
ENNAKKOTILAUS Merinovillapaita ilman pantakaulusta ENNAKKOTILAUS Merinovillapaita ilman pantakaulusta ENNAKKOTILAUS Merinovillapaita ilman pantakaulusta

ENNAKKOTILAUS Merinovillapaita ilman pantakaulusta

Reetta Väistö
149,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pehmeä merinovillapaita työhön ja vapaalle. 100% luomumerinovillaa ja kotimaista käsityötä. Toimitus 9.12.2020 alkaen.

Tämä on esittelytuote.

ENNAKKOTILATTAVISSA 9.12.2020 SAAKKA! Toimitus 9.12.2020 alkaen.

Pehmeä, lämmin ja laadukas pusero 100% merinovillaa. Paidan malli on rento ja suora, hihansuissa ja helmassa on leveä kaitale. Merinovillapaidan mitoitus on väljää ja jos jos olet kahden koon välissä, valitse pienempi. HUOM! Tarkista mitat kuvissa olevasta mittataulukosta.

Merinovillamme on Suomessa neulottua, mulesing-vapaata luomumerinovillaa. Neulos on pehmeää, napakkaa ja laskeutuvaa. 

Pesu käsin kädenlämpöisessä vedessä tai koneessa villapesuohjelmalla, ei rumpukuivausta. Käytä vain villalle tarkoitettua pesuainetta.

Merinovilla puhdistaa itse itseään, se on luonnostaan antibakteerista. Tuuleta villavaatteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella käsin tai koneessa villanpesuohjelmalla. Kevyt linkous käy, mutta älä käytä rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. 

Kauluksen voi pestä käsin esimerkiksi sappisaippualla.

Villavaatteet kannattaa säilyttää tiiviissä muovissa silloin kun ne eivät ole käytössä, jotta koit tai turkiskuoriaiset eivät pääse niiden kimppuun.


Paino:
250 g