Leveälahkeiset villakangashousut
Leveälahkeiset villakangashousut Leveälahkeiset villakangashousut Leveälahkeiset villakangashousut Leveälahkeiset villakangashousut

Leveälahkeiset villakangashousut

Mari Benissan
170,00 €
Sisältää alv. 24 %

Korkeavyötäröiset ja leveälahkeiset housut miellyttävää villakangasta

Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Korkeavyötäröiset, leveälahkeiset housut kevyttä villakreppiä. Nämä ovat taikahousut, jotka istuvat kaikille vartaloille. Sopivat erittäin hyvin pantapaidan kanssa tai papintakin alle.

Materiaali on pehmeää ja laadukasta 100% villaa (villakreppi), joka ei nyppyynny käytössä. Vuori on 100% viskoosia. Sivussa on piilovetoketju. 

Tarkista sopiva koko mittataulukosta. Taulukon mitat ovat housujen mittoja, ei vartalon. Vyötäröllä on hyvä olla 0-2 cm väljyys, lantiolla minimi 4-5 cm, mutta tässä mallissa myös suurempikin väljyys lantiolla näyttää hyvältä.

Housut ovat korkeavyötäröiset, ja vyötärö on kaavoitettu asettumaan vartalon kapeimpaan kohtaan. Housujen istuvuuden voi tarkistaa niin, että laittaa vyötärölle merkkinarun/-nauhan, ja mittaa samalta korkeudelta vyötärönympäryyden. Samaa merkkiä apuna käyttäen mitataan myös haarakoukun pituus (vyötäröltä edestä taakse). Lantio mitataan leveimmästä kohdasta. Näitä mittoja taulukon mittoihin vertaamalla (+väljyydet!) löytää sopivan koon. Jos haaramitan mukaan housuvyötäröasettuu eri korkeudelle kuin mitattu, pitää mitata myös oma vyötärö samalta korkeudelta ja valita siihen sopiva koko.

Paino:
300 g
Arvostelut 0 arvostelua