Uni -rukousnauha
Uni -rukousnauha Uni -rukousnauha Uni -rukousnauha

Uni -rukousnauha

Tiina Kristoffersson
Tuotetta rajoitettu erä.
79,00 €
Sisältää alv. 24 %

Käsinsolmittu Uni-rukousnauha on suunniteltu avuksi rauhoittumiseen rukousmeditaatiossa

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 3 - 5 työpäivää

Idea Uni-rukousnauhaan tuli naiselta, joka kertoi uupuneensa työssään ja menettäneensä yöunensa. Illalla tehty rukousnauhameditaatio rauhoitti mieltä ja uni palasi. Raamatussa on lukuisia kertomuksia henkilöistä, joille Jumala puhuu unessa. Lapsuudesta muistan erityisesti kertomuksen nuoresta Samuelista, jota Jumala herätteli pariinkin otteeseen ennen kuin Samuel ymmärsi, kuka puhuu. Meditoidessammekin voimme toistaa Samuelin tapaan: "Puhu Herra, palvelijasi kuulee."
 

Uni-rukousnauhan 29 helmeä ovat kuukiveä, jota kutsutaan myös Ceylonin opaaliksi. Kuukivien joukossa on kolme lasihelmeä, joiden sisällä on koristeena kaunis kukkakuvio ja paksu yhtenäinen hopeafolio. Uni-rukousnauhan keskellä oleva käsin taottu sydän tulee arkansalaiselta metallitaiteilijalta. Kaksi vaaleanpunaista hiottua lasihelmeä ovat tsekkiläistä käsityötä. Howliittiristi tulee kreikkalaiselta käsityöläiseltä.

28 kuukiveä

3 kukkalasihelmeä

2 hiottua vaaleanpunaista lasihelmeä

1 käsin työstetty metallinen sydän

1 howliittiristi 


Nauha on sidottu nailonpunoslangalla.

Rukousnauhan käyttöohjeen löydät täältä: https://www.rukousnauhakauppa.com/rukouskaava

Rukousnauhoja ei tule antaa pienille lapsille. Jos nauha rikkoutuu, siitä saattaa irrota osia,jotka aiheuttavat pienelle lapselle tukehtumisvaaran.

Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua