OSUUSKUNNAN TOIMINTA JA JÄSENEKSI LIITTYMINEN


Jäsenmaksu on 50 euroa. Se tarkoittaa, että olet osuuskunnan toiminnassa äänioikeutettu, yksi osuudenomistajista.
Voit osallistua Osuuskunta Pyhävaatteen toimintaan aktiivisesti, tai olla osallistumatta ja vain nauttia osuuskunnan toiminnasta sekä tuotteista. Osuuskunta Pyhävaatteen jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään ja halutessasi voit erota jäsenyydestä. Erotessasi osuuskunnasta jäsenmaksu palautetaan sinulle.


Haluamme osuuskunnassa jakaa jäsenten osaamista ja ammattitaitoa. Siksi se on arvokas paikka tulla tekemään jotain sellaista, jota haluat jakaa muiden saataville: käsitöitä, tuotteita tai osaamista, jolla Osuuskunta Pyhävaatteesta voi kasvaa vielä suurempi ja arvokkaampi yhteisö.


Mitä tarkoittaa olla pienyrittäjänä tai käsityöläisenä osa Osuuskunta Pyhävaatetta?

Osuuskunta Pyhävaate tarjoaa pienkäsityöläisille yhteisön, jossa hyvistä ideoista tehdään vielä parempia. Pyhävaate mahdollistaa tuotteiden tekijöille suoran kontaktin tuotteiden käyttäjiin. Osuuskunnan sisällä tuotteita voidaan ideoida yhdessä ja Pyhävaate tarjoaa markkinoinnin sekä nettikauppapaikan. Tuotteiden valmistaja voi keskittyä pääasiaan, eli tuotteiden ideointiin ja valmistukseen. Parasta on, että ideat saattavat nousta suoraan tarpeesta, jolloin tuotteille on jo valmistusvaiheessa tiedossa kysyntää.

Etsimme joukkoomme lisää ompelijoita. Tule mukaan, meillä on ideoita! Tästä voit ilmiantaa itsesi tai tuntemasi osaavan käsityöläisen, jonka tuotteet vastaavat Osuuskunnan ajatusta arvokkaasta, merkityksellisestä, pyhän rajoja hipovista tuotteista, jotka on tehty kestävästi ja kotimaisesti.


Miten voit tukea Osuuskunta Pyhävaatetta?


Jos haluat vain tukea Osuuskunta Pyhävaatteen toimintaa taloudellisesti, sekin on mahdollista.


Osuuksia voi ostaa nimittäin useampia, ja jokaisella niillä voi tukea Osuuskunta Pyhävaatteen päämäärää. Päämääränä on mahdollistaa kirkollista pukeutumista, jossa asun tehtävä on keskiössä. Asun kantajan kannalta on merkitystä sillä, että asu on laadukas, kaunis, eettisesti kestävä ja sopiva, ei niinkään se, mitä sukupuolta sen kantaja on.


Osuuskunnan toiminnan mahdollistavat sen äänivaltaiset jäsenet. Osuuskunnan toimintaa johtaa toimitusjohtaja Anna Matilainen.

Hallituksen jäsenet

Meri-Anna Hintsala (puheenjohtaja)

Vilppu Huomo (varapuheenjohtaja)

Titi Gävert

Mio Kivelä

Liisa Toivonen


LIITY OSUUSKUNTAAN


Lähetä sähköposti osoitteeseen info@pyhavaate.fi ja kerro seuraavat tiedot:

Laita sähköpostin otsikoksi "Osuuskunnan jäseneksi liittyminen"

Kerro sähköpostissa nimesi, osoitteesi sekä puhelinnumerosi.


 Maksa tämän jälkeen osuusmaksu 50 euroa seuraavilla tiedoilla:

Osuuskunta Pyhävaate & Kaikki taivaan tavarat

Aktia FI6640550012470171

Viitenumero 1009


Liittymisesi on hyväksytty, kun maksu on saapunut. Todisteeksi liittymisestäsi sinulle lähetetään sähköposti, jossa saat osuuskunnan säännöt, joita sitoudut jäsenenä noudattamaan.

Säännöt löydät täältä.