TILAAMINEN

Verkkokaupan tuotteita myy Osuuskunta Pyhävaate & Kaikki Taivaan tavarat, y-tunnus 2772539-4. Tuotteita myydään täysi-ikäisille kuluttaja-asiakkaille maailmanlaajuisesti. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilauksen viitteen/tilausnumeron
  • Antamasi yhteystiedot
  • Ostetut tuotteet ja niiden hinnan
  • Valitsemasi maksutavan

Osuuskunta Pyhävaate pidättää oikeuden perua Asiakkaan tilauksen, kun kyseessä on selvä hinnoitteluvirhe. Hinnoitteluvirheen vuoksi tilaus voidaan perua, jos kyseessä on merkittävä ero tuotteen normaalihintaan ja keskivertokuluttajan katsottaisiin ymmärtäneen, että kyseessä on virhe. Hinnoitteluvirheeksi lasketaan esimerkiksi tilanne, että tuotteen hinta on 0,00€.

 

TUOTTEET JA TUOTEHINNAT

Hinnat ilmoitetaan euroissa verkkokaupassa. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (24%).  Osuuskunta Pyhävaate pidättää oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin. Koska tuotteet ovat osin käsityötä, voi tuotteissa olla pieniä vaihteluita kuvien mallituotteihin verrattuna. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

 

POSTI- JA TOIMITUSKULUT

Laskuun lisätään posti- ja toimituskulut, jotka määräytyvät ostosten painon ja kohdemaan mukaan. Ostoskori laskee toimituskulut automaattisesti ja lisää tilauksen loppusummaan.


Toimituskulut Suomeen

alle 100g pientoimitukset kirjeenä              4€

100g - 500g                                                     7€

Yli 100€ tilauksiin toimituskulut ovat          0€

 

MAKSUTAVAT

Verkkokaupan kautta tilattaessa maksutavoiksi voi valita Paypal-maksun, Klarnan Bank AB:n maksutavat tai ennakkolaskun. Sähköpostitse ja puhelimitse tilattaessa maksutapana on ennakkolasku. Tilaus käsitellään noin yhden työpäivän aikana ja ennakkolasku lähetetään sähköpostitse. Ennakkolaskun maksuehto on 7 vrk. Tuotetta säilytetään 5 vrk laskun eräpäivästä. Mikäli tämän jälkeen tilausta ei ole maksettu, tilaus raukeaa. Tilauksen voi erikseen sovittaessa myös noutaa ja maksaa käteisellä noudon yhteydessä.

 

TOIMITUSTAVAT JA -AIKA

Maksun kirjauduttua tilaus toimitetaan 5 arkipäivän kuluessa. Tästä poikkeavista viiveistä ilmoitetaan erikseen. Tilaus postitetaan 1. luokan kirjeenä tai postipakettina lähimpään Postin toimipaikkaan. Tilaus voidaan toimittaa myös Matkahuollon Lähipakettina tai Ärräpakettina. Tilauksen voi erikseen sovittaessa myös noutaa. Tilauksesta valmistettavien tuotteiden valmistukseen varataan 7-14 vrk maksun kirjauduttua.


Pyhävaate ei vastaa Postin kuljetuksen aikana kadonneista lähetyksistä.

Mikäli jotain tilaamaasi tuotetta ei ole tilapäisesti saatavilla tai se on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi sähköpostilla ja sovimme jälkitoimituksesta tai palautamme mahdollisesti jo maksamasi summan.

 

LÄHETYKSEN SÄILYTYSAIKA

Mikäli vastaanottaja ei nouda lähetystä, säilytetään sitä pääsääntöisesti 7 vuorokautta Postin toimipisteessä, jonka jälkee lähetys palautetaan lähettäjälle. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan postin toimesta vain kerran.

 

YLIVOIMAINEN ESTE

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai haitoista, emmekä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.


TUOTTEEN VAIHTO- JA PALAUTUSOHJEET


Tässä ohjeet, miten palautat, vaihdat tai reklamoit tuotteen PYHÄVAATTEELLE.

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan ja vaihdettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen. Palautettavien ja vaihdettavien tuotteiden postikulut ovat asiakkaan vastuulla pois lukien reklamaatiot. Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, lähetä tuote postitse osoitteeseen:


Osuuskunta Pyhävaate

Omenatie 2 A

02450 Sundsberg

p. 0407595976

(Lisääthän lähetykseen puhelinnumeron toimituksen nopeuttamiseksi) Pyhävaatteella ei ole sopimusta Postin kanssa, joten joudut maksamaan postikulut ensin itse myös reklamaatiotapauksissa. Hyvitämme postikulut kuittia vastaan (kuva kuitista riittää).


Voit lähettää meille sähköpostitse tiedon palautuksesta, se nopeuttaa palautusprosessia. Jos lähetyksessäsi on väärä tuote, jokin tuote puuttuu tai haluat reklamoida tuotteen,

ole yhteydessä meihin info@pyhavaate.fi. Hyvitämme rahat tilillesi, kun olemme saaneet paketin ja tarkistaneet tuotteen kunnon. Kun palautuksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi viestin.


Hygieniatuotteilla, kuten kangasmaskeilla, ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.