Harkitse ja tee hyvää!

Harkitse ja tee hyvää!

Kirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran 29.11.2019 Pyhävaatteen vanhassa blogissa.


Osuuskunta Pyhävaate ei osallistu kansainväliseksi alennusmyyntitapahtumaksi kasvaneeseen Black Fridayihin. Sen sijaan haluamme kannustaa harkittuihin ostopäätöksiin ja kestävään kuluttamiseen.


Tähän perustuu koko toimintatapamme: haluamme tarjota laadukkaita, kestävästi tuotettuja tuotteita, jotka kestävät aikaa ja kulutusta. Tuotteemme valmistetaan Suomessa korkealaatuisista materiaaleista ja pyrimme mahdollisimman korkeaan kotimaisuusasteeseen. Tämä näkyy tuotteidemme hinnoissa. Vaikka hintamme tuntuvat korkeilta verrattuna pikamuotiliikkeisiin, ei katteessa ole varaa alennuksille.


Seurakuntatyöntekijöiden vaatteet ompelevat taitavat ompelijamme Reetta, Johanna ja Mari. Ompelimo Paratiisilinnun ompelimossa työskentelevät afganistanilaiset Rauf ja Morteza. Kaikki nämä ompeljat saavat Pyhävaatteelta palkkaa. Rukousnauhojamme valmistaa Tiina ja ristikoruja Sini, virkatut korut tekee Anna Maria. Stolia ja kirkkotekstiilejä valmistan minä, Anna.

Pyhävaattella haluamme tuoda valoa ja iloa harmaaseen syksyyn. Sen vuoksi osallistumme tänä vuonna mustan perjantain sijaan Bright Fridayhin. Olemme päättäneet lahjoittaa 10% kaikista 29.11.-1.12.2019 ostetuista tuotteista puiden istuttamiseen  Suomen Lähetysseuran ympäristöpankin kautta. 


Klikkaamalla lähetysseuran logoa pääset lahjoittamaan suoraan ympäristöpankille.


Harkitse ja tee hyvää!   


Comments

Sign in in order to write a comment