Muistatko Pyhäkoululampaan?

Muistatko Pyhäkoululampaan?

"Mun työpöydän laatikosta löytyi edeltäjän jäljiltä arkillinen lammastarroja. Se arkki ja ne tarrat herätti tosi vahvat tunnemuistot ja ajattelin, että johonkin tuo tunnemuisto pitää saada taltioitua."

-Meri-Anna


Lammastarroja sai lapsena pyhäkoulussa kiitokseksi osallistumisesta. Tästä tunnemuistosta me teimme paidan, joka muistuttaa siitä, miten olemme huolenpidon alla. Lammas on vanha symboli, yhteisöllinen ja joskus omapäinen eläin. Se tarvitsee toisia ja on utelias uudelle. Toisinaan se on vähän eksyksissä.

Yhteisprojektina Pyhävaatteella päivitimme lampaan nykyaikaan. Saimme Lasten ja nuorten keskus ry:ltä luvan käyttää tuttua lammasta paidan aiheena. Paidan printistä tuli raikas valko-pinkki sekä sateenkaarilammas, yhdenvertaisuuden puolesta puhuva. 


Pyrimme kaikessa tuotannossamme kunnioittamaan ihmisarvoja ja luontoa, joten valitsimme paidat jotka ovat Fair Wear -sertifioitu. Paidoissa käytetty luomupuuvilla on GOTS-sertifioitu. Tehdas jossa paidat valmistetaan, käyttää energianlähteenään tuuli- ja aurinkovoimaa, ja mallisto on Carbon Trust -sertifioitu. Hiilijalanjälki on noin 90% tavallista puuvillaa pienenempi.

Kiitämme Lasten ja nuorten keskus ry:tä yhteistyöstä ja luvan antamisesta kuvan käyttöön!

Voit tilata eettisesti tuotetun, luomupuuvillaisen T-paitasi ennakkotilauskampanjassamme 9.4.2021 mennessä. TILAA TÄÄLTÄ


Comments

Sign in in order to write a comment